Handelaar met een verhaal

algemeen

datum ikoon 8 sep. 2021

Op het vroegere militair domein van Wolfstee openden Lotte van Baest en Kane Downs de gezellige sportschool KD Sports. Zo helpen ze mee deze site sportief, recreatief én sociaal in te kleuren.

“Het recreatiedomein langs de Lierseweg opende voor ons aantrekkelijke mogelijkheden”, vertellen Kane en Lotte, die voordien in de Turnhoutse regio actief waren. “Deze site en de grote hal waren voor ons ideaal om onze plannen voor een laagdrempelige fitness, met veel ruimte en een open gevoel, te realiseren. We kunnen bovendien samenwerken met het Klimcafé en de Battle Kart die hier ook hun deuren openden. Binnenkort komen er ook padelveldjes.”

Op deze luchtige site in de groene rand van Herentals valt meteen alle stress van je af. De ruime hal op Wolfstee konden Kane en Lotte helemaal naar hun zin inrichten. De sportieve ruimte wordt er gekoppeld aan een gezellige lounge en een bar. “De beleving en de gezelligheid zijn hier belangrijker dan het puur sportieve”, verzekeren de zaakvoerders. “Hier moet je je vooral komen amuseren. Het fitter worden, volgt dan wel vanzelf.”

KD Sports biedt niettemin alle toestellen die je in een moderne fitness verwacht, en dit in een ruim en comfortabel kader. “We hebben enkel A-klasse toestellen in huis. En onze trainers zijn ervaren en gepassioneerd. We bieden ook een breed palet groepslessen aan, van dans tot kids boksen. Voor extra belevingswaarde zorgen onze virtual reality brillen. Je kunt tijdens het roeien of fietsen je eigen omgeving uitkiezen: door rustige natuur of op opwindende, intense parcoursen die je de kriebels in de buik bezorgen.”

“We mogen spreken van een heel succesvolle start”, verzekeren Lotte en Kane. “De mond-aan-mond reclame doet zijn werk. We merken dat onze enthousiaste leden vaak vrienden en familie meebrengen en kiezen voor een familieabonnement. En dat terwijl we wegens corona ons hele aanbod nog niet konden uitrollen. Mensen lijken, nog meer dan voor de pandemie, te beseffen dat fitheid en een algemene gezondheid belangrijk zijn. Wij zijn gemaakt om te bewegen. Onze unieke ligging, in het groen langs de Lierseweg, met ruime parking, vlakbij de op- en afritten van de E313 en op een boogscheut van het centrum, maken de drempel extra laag. ”

Kane en Lotte hebben nog veel inspiratie en zien nog tal van mogelijkheden. Zo bieden ze straks wellicht ook 'sporten na school' voor scholieren aan. Herentals heeft er een toffe sportieve ontmoetingsplaats bij!

 

 

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.