Handelaar van de maand

algemeen

datum ikoon 2 dec. 2020

In coronatijden hechten we nog meer waarde aan een verzorgde, gezellige tuin en een comfortabele woning zonder mankementen. Bij A.A.S. Shop, op de bekende site van Huygen langs de Servaas Daemsstraat in Noorderwijk, vind je alles om je tuin optimaal te verzorgen en je klussen succesvol uit te voeren.

Herentalsenaars Danny Clissen en Johan Versweyvelt knoopten aan met de beste Huygen-traditie van verkoop en herstel van tuingerief. Je gereedschappen zijn er in zorgzame en vakkundige handen. De vertrouwelijke en gemoedelijke sfeer wordt gecombineerd met een modern aanbod. “Actuele toppers in onze toonzaal zijn bijvoorbeeld de maairobots en de kabellegmachines”, aldus shop manager Wim Godecharle. “Die boomen echt. Uiteraard presenteren we ook nog de vertrouwde Honda-grasmaaiers, de klassiekers in het genre.”

Het aanbod voor het tuinonderhoud werd uitgebreid met de verkoop en verhuur van machines, ook voor de bouw. Je kunt bij A.A.S Shop betonpoliermachines, hakselaars, verticuteermachines... huren. Een krachtige houtsplijter (6 ton) en een hakselaar zijn de blikvangers in de toonzaal. Voor klussen op hoogte brengen schaarliften en een hoogtewerker raad. “We zijn nog volop bezig het aanbod te verdiepen”, verzekert Wim. “Dankzij succesvolle partnerschappen kunnen we onderhoudsmateriaal, zoals bijvoorbeeld dat van Carproducts.be, voordelig aanbieden.”

A.A.S. Shop hoort bij de essentiële winkels en is dus ook zonder afspraak te bezoeken. Ook tijdens het bouwverlof zal de zaak open zijn. “De mensen appreciëren duidelijk dat ze dicht bij huis terecht kunnen voor hun praktische problemen, in de persoonlijke sfeer van een lokale winkel”, zegt Wim. “We willen hen deze service ook tijdens het zomerverlof niet onthouden.”

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.