Handelshart

algemeen

datum ikoon 23 jan. 2020

Vanaf dit jaar is Handelshart Herentals officieel de stem van alle lokale handelaars, horeca en diensten in de Keizerstad. Met een geëngageerd bestuur en een verviervoudigd budget gaat deze nieuwe vereniging de stad extra aantrekkelijk maken voor inwoners, shoppers en bezoekers.

In Handelshart hebben de zowat zeshonderd Herentalse zaken allemaal een stem. Samen zitten ze aan de knoppen voor de ideale besteding van de ruim 200.000 euro jaarlijkse middelen van het promofonds voor evenementen, beleving en alles om de stad nog meer op de kaart te zetten als shoppingparadijs en ons unieke DNA nog meer uit te stralen. Nu al zijn de positieve effecten op het imago, bezoekers, aantal zaken en aankleding van het winkelgebeuren zichtbaar.

De bestuursploeg is alvast enthousiast. De ervaren voorzitter is Tony Van Orshaegen, zaakvoerder van de modezaken Carré en Goldie in de Bovenrij en O’det in de Zandstraat. Zijn team is sterk gestoffeerd, met vertegenwoordigers uit alle deelgemeenten, binnen en buiten kernwinkelgebied én uit de verschillende sectoren: Florence Luyten (Houthandel Luyten, Morkhoven), Daan Vangramberen (Daan Optiek, Noorderwijk), Gert Lathouwers (Wizz Communications, Herentals), Neal Leysen (MZE, Kerkstraat), Valerie Oltenfreiter (Vinterra, Bovenrij), Frank Rastelli (De Zalm/ Karmel, Grote Markt), Chris Swinnen (Belleville Leather, Zandstraat), Linda Vanoost (Roularta, Herentals), Lawrence Vechter (Van Eccelpoel, Lierseweg), Joris Wils (De Repertoire, Poederleeseweg) en Peter Willems (Aveve, Poederleeseweg).

Binnen de vzw Handelshart Herentals werden drie werkgroepen opgestart: HéCafé (horeca), Beleving (evenementen, investeringen, projecten...) en Communicatie en Marketing. Zij worden vanuit de stad ondersteund met deskundig personeel om alles in professionele banen te sturen. 

Dankzij de krachtenbundeling van Handelshart zijn de Herentalse Cadeaucheques nu te verzilveren in zo goed als alle handelszaken van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. De cheques zijn te koop bij het stadsloket (Augustijnenlaan 30) en bij de dienst toerisme (Grote Markt 35). Als je echt geen inspiratie hebt voor een cadeau voor je dierbaren, dan bieden deze cheques altijd soelaas. Iedereen vindt zijn gading in onze stad met een groot en gul kloppend Handelshart! 

 

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw email-adres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.


Sponsors

logo_herentals.svg
logo_unizo.svg
logo_dw.svg
logo-heylen.png
logo-beobank.png
logo-vansweevelt-v2.png
logo-kbc-v2.png
KEYMUSIC_logo.jpg