Cadeaucheque

Met de Handelshart Herentals Cadeaucheque geef je steeds het ideale cadeau.

Met deze cheques kan je terecht in zo goed als alle winkels in Herentals en deelgemeenten Noorderwijk en Morkhoven. De deelnemende handelaars zijn herkenbaar aan het label 'Handelshart Herentals Cadeaucheque'.

De Handelshart Herentals Cadeaucheque, helemaal verrassend!

Ben jij een handelaar en wil je binnenkort graag de nieuwe digitale cadeaubon kunnen ontvangen?
Registreer je dan hier!

Klik hier voor meer informatie over de aankoop van papieren cadeaucheques.

 

Voor Particulieren

Een attentie waarmee je gegarandeerd in de roos mikt, is de Handelshart Herentals Cadeaucheque. Met deze cheques kan de gelukkige ontvanger terecht in bijna alle handelszaken in en rond het centrum van Herentals. Er zijn cheques van 5, 10 en 20 euro. Kies een bedrag en laat ze verpakken in de mooie bijhorende geschenkverpakking. De Handelshart Herentals Cadeaucheques zijn te koop bij de dienst toerisme (Grote Markt 35) en in het stadsloket (Augustijnenlaan 30). 

voor Bedrijven

Bestel vandaag nog Handelshart Herentalse Cadeaucheques, waarbij de ontvanger van deze cheque in bijna alle handelszaken terecht kan. De bedragen van de cheques zijn 5, 10 of 20 euro. U kan het pakket samenstellen volgens uw behoefte en u ontvangt uiteraard een factuur van deze aankoop.

Bestellen op factuur kan hier.

Let op! In de periode van 21 t.e.m. 31 december worden er geen facturen opgemaakt. U kan wel aan het Stadsloket en bij de Dienst Cultuur en Toerisme de cheques tegen betaling gaan afhalen. Zij zullen hiervoor dan een betalingsbewijs ontvangen en GEEN factuur.

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.