Handelshart Herentals

Handelshart Herentals vzw is de vertegenwoordiger van alle lokale handelaars, horeca en diensten in de Keizerstad. Deze vereniging wordt gedragen door een enthousiaste bestuursploeg van ondernemers  uit alle deelgemeenten, binnen en buiten het kernwinkelgebied én uit de verschillende sectoren. Zij zorgen samen dan ook voor een goede en evenwichtige vertegenwoordiging. Voorzitter is Tony Van Orshaegen, zaakvoerder van de modezaken Carré en Goldie in de Bovenrij en O’det in de Zandstraat. 

In Handelshart hebben de zowat zeshonderd Herentalse zaken allemaal een stem. Samen zitten ze aan de knoppen voor de ideale besteding van de ruim 200.000 euro jaarlijkse middelen van het promofonds voor evenementen, beleving en alles om de stad nog meer op de kaart te zetten als shoppingparadijs en ons unieke DNA nog meer uit te stralen. De middelen bestaan uit zowel een bijdrage van de handelaars als eenzelfde bijdrage van de stad.

Binnen de vzw Handelshart Herentals zijn die drie werkgroepen actief: HéCafé (horeca), Beleving (evenementen, investeringen, projecten...) en Communicatie en Marketing. Zij worden vanuit de stad ondersteund met deskundig personeel om alles in professionele banen te sturen.

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.