Inschrijvingen Braderij

Het is bijna zover! Van woensdag 26 juni tot en met zaterdag 29 juni 2024 zal het stadscentrum van Herentals bruisen van muzikale gezelligheid en activiteiten tijdens onze jaarlijkse braderij. We willen jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit levendige evenement, waarbij we samen een vierdaags feest van lokaal shoppen, muziek, activiteiten en gezelligheid zullen creëren.

Tijdens deze braderij, gehouden in het kernwinkelgebied van Herentals, kunnen bezoekers genieten van leuke koopjes, lekkernijen, optredens van zowel lokale artiesten als bekende namen, kinderanimatie, springkastelen en nog zoveel meer.

We bieden jou als deelnemer een kosteloze standplaats aan, waarmee je de kans krijgt om jouw vereniging of handels- en/of horecazaak in de kijker te zetten en een breed publiek te bereiken. Of je nu ambachtelijke producten verkoopt, lokale lekkernijen aanbiedt, of activiteiten organiseert voor de gemeenschap, er is altijd ruimte voor jou op onze braderij.

Wil je deelnemen aan dit evenement? Vergeet je dan niet te registreren voor een standplaats door het onderstaande formulier in te vullen. 

We kijken ernaar uit om samen met jullie een bruisende braderij te organiseren en het stadscentrum van Herentals te laten stralen met zomerse activiteiten en plezier.

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op over onder andere de locatie van je standplaats.

Tot snel!

Op welke data wenst u deel te nemen (voorkeur = 4 dagen)?
helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.