Nieuwe zaak?

Winkeliers, café-uitbaters en andere ondernemers zetten zich elke dag in zodat klanten gezellig kunnen winkelen, eten, drinken en genieten. Met Handelshart Herentals slaan lokale ondernemers en het stadsbestuur de handen in elkaar om het handelsleven in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven aantrekkelijk te maken.

Big 4

Elk jaar zijn er vier grote events die HandelsHart Herentals organiseert om consumenten naar de lokale zaken te trekken:

  • Lensteshopping
  • Zomershopping
  • Herfstshopping
  • Eindejaarsshopping

Tussendoor worden er ook enkele shoppingdagen en andere kleinere events georganiseerd door HandelsHart die ook op onze communicatiekanalen gepromoot worden.

Digitale cadeaubonnen

Zaken die geregistreerd zijn bij HandelsHart Herentals. kunnen de digitale HandelsHart cadeaubonnen innen. Deze bonnen worden regelmatig gepromoot en als prijs uitgegeven bij online wedstrijden.

Wil jij de digitale cadeaubonnen kunnen innen? Registreer dan jouw zaak!

Zaken in de kijker zetten

Zaken die geregistreerd zijn, kunnen ook genieten van de promotie op de verschillende communicatiekanalen van HandelsHart Herentals zoals Facebook, Instagram, website, maandelijkse nieuwsbrief... Wij zetten jouw zaak in de kijker!

Blijf op de hoogte

Wij houden jou op de hoogte van van alle events, klein en groot, door middel van regelmatige nieuwsbrieven. Registreer dan jouw zaak om deze mails te ontvangen, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Draag een steentje bij

Wil je niet enkel meedoen met events, maar ook zelf mee de events bepalen en organiseren? Laat het ons weten via info@handelshart.be en schrijf je in voor één van onze werkgroepen.

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.