Faq

Voor klanten


Ik wil een fysieke Handelshart Herentals Cadeaubon cadeau geven. Hoe pak ik dat aan?

Je kan nog steeds een fysieke bon kopen bij de dienst cultuur en toerisme te Grote Markt 35 of aan het stadsloket te Augustijnenlaan 30. Deze werken ook volgens de QR-code op de cadeaubon. Daarnaast kan je de bon online kopen. Je krijgt de bon onmiddellijk op je scherm te zien en per mail toegestuurd. Je kan deze bewaren als pdf, zelf afdrukken of doorsturen naar de gelukkige ontvanger, zo heb je altijd een last-minute cadeautje!

Mijn bon is vervallen. Wat nu?

De cadeaubon blijft 365 dagen geldig en kan niet worden verlengd. Je dient hier dus zelf over te waken. Van zodra de cadeaubon vervallen is, kunnen wij hier niet meer in tussenkomen. 

Kan ik mijn cadeaubon splitsen over verschillende aankopen?

Cadeaubonnen kunnen niet worden omgezet in speciën. De bon dient dus met het volledige bedrag gebruikt te worden. Als je bonnen bij verschillende handelaars wil besteden, dien je meerdere bonnen van een kleiner bedrag aan te schaffen.

Wat als ik meerdere cadeaubonnen ineens wil aankopen?

Dat kan! Online kan je meerdere bonnen apart aankopen. Of kom naar de dienst cultuur en toerisme te Grote Markt 35 of naar het stadsloket te Augustijnenlaan 30. Daar kan je fysieke cadeaubonnen verkrijgen in cadeauverpakking. 

Wil je grote oplages (inclusief factuur) voor jouw bedrijf of organisatie? Surf naar deze webpagina, bestel de nodige cadeaubonnen en we volgen de aankopen persoonlijk op.

Kan ik een factuur ontvangen bij de bestelling van mijn cadeaubonnen?

Zeker! Als je je cadeaubon(nen) online koopt, steek je een kopie van je cadeaubon in de boekhouding als aankoopbewijs. Bij aankopen bij de dienst cultuur en toerisme te Grote Markt 35 en het stadsloket te Augustijnenlaan 30 kan je onmiddellijk een betaalbewijs meekrijgen die je kan inboeken.

Bij grotere bestellingen (meer dan €500) kan je de factuur vooraf aanvragen en worden na betaling de cadeaubonnen aan het stadsloket klaargelegd ter afhaling. De bestelling kan hier geplaatst worden.

 

Voor handelaars

Hoe kan ik mijn zaak registreren om de Handelshart Herentals Cadeaubonnen te kunnen ontvangen?

Registreer jouw zaak op www.handelshart.be/registratie.

Waar vind ik het stappenplan en filmpje met de werking van de Handelshart Herentals Cadeaubon terug?

Bekijk de werking van de cadeaubon hier

Ik ben mijn winkelcode om te laten weten dat bonnen in mijn zaak zijn opgekocht verloren. Wat nu?

Laat het ons weten via info@handelshart.be en wij bezorgen jou een nieuwe code. Dit doen we omwille van veiligheid enkel via e-mail.

Wanneer worden de cadeaubonnen uitbetaald?

Elke twee weken worden de bedragen van de bonnen die in jouw zaak gebruikt zijn doorgegeven voor terugbetaling op jouw rekening. Dit duurt maximaal 21 dagen, maar zal veelal korter zijn.

Ik stop met mijn zaak. Hoe kan ik mijn registratie afsluiten?

Stuur een mailtje naar info@handelshart.be en wij zorgen voor de rest.

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.