Cadeaubon

Met Handelshart Herentals Cadeaubon geef je steeds het ideale geschenk! Je kan met de bonnen aankopen doen in meer dan 190 winkels en horecazaken in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Er zijn bonnen van 5, 10, 20, 25 en 50 euro. Kies een bedrag en laat ze verpakken in een mooie geschenkverpakking. Je kan de Handelshart Herentals Cadeaubon ook online aankopen en hebt de keuze om de cadeaubon meteen te gebruiken of bij te houden voor een later moment.

Je geeft niet alleen een cadeau aan iemand die je graag ziet, je steunt er ook de lokale handelaars mee. De deelnemende handelaars vind je hieronder terug.

Informatie voor consumenten

Informatie voor handelaars

 • Ik wil als handelaar de Handelshart Herentals Cadeaubon ontvangen. Hoe kan ik me hiervoor registeren?

  Handelaars die de cadeaubonnen willen ontvangen van hun klanten, moeten zich hiervoor registreren. Dat kan via deze pagina. Eenmaal geregistreerd, nemen we je op in onze databank, ontvang je een validatiecode en kan je de bonnen ontvangen en valideren. Hoe je bonnen valideert, kan je hier terugvinden.

 • Hoe kan ik als handelaar de cadeaubonnen valideren/ontwaarden?

  Handelaars die de cadeaubonnen willen ontvangen van hun klanten, moeten zich eerst hiervoor registreren. Dat kan via deze pagina. Eenmaal geregistreerd, nemen we je op in onze databank, ontvang je een validatiecode en kan je de bonnen ontvangen en valideren. Hoe je bonnen valideert, kan je hier terugvinden.

  De unieke code die verwerkt is in een QR-code kan slechts éénmaal ontwaard worden, vanaf dan verliest de cadeaubon of eventuele kopieën ervan haar volledige waarde.

 • Ik heb een Handelshart Herentals Cadeaucheque (zonder QR code) ontvangen. Wat doe ik nu?
  De procedure voor de inning en uitbetaling van Handelshart Herentals Cadeaucheques is als volgt:
  • Controleer de vervaldatum op de bon. Opgelet, de stad betaalt een bon niet meer uit drie maanden na de vervaldatum.
  • Je houdt het kleinste strookje van de bon bij voor de boekhouding.
  • Je brengt de bon binnen drie maanden na ontvangst binnen bij het stadsloket. Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag in de namiddag na afspraak. Klik hier om een afspraak te maken.
  • Je brengt het ingevulde ontvangstbewijs mee, dat je hier vindt.
  • De stad betaalt de bon eenmaal per maand uit. Als je de bon vóór de tiende dag van de maand binnenbrengt, dan ontvang je het geld nog dezelfde maand. Een bon die na de tiende dag van een maand afgegeven wordt, betaalt de stad de maand nadien uit.
  • Je kan de bonnen ook aangetekend opsturen naar het stadsbestuur. Je bent dan wel akkoord dat de telling door de stadsdiensten gebeurt en dat deze telling definitief is.
 • Kan ik als handelaar of bedrijf cadeaubonnen op factuur kopen?

  Ja, als ondernemer is het ook mogelijk om cadeaubonnen te kopen op factuur, bijvoorbeeld voor uw werknemers of zakenrelaties. Deze bestelling kan online gebeuren door dit formulier in te vullen. Dit kan enkel bij een minimumbedrag van €500.

 • Veelgestelde vragen

  Nog vragen over onze Handelshart Herentals Cadeaubon? Klik hier voor de meest gestelde vragen.

Bij deze handelaars kan de Handelshart cadeaubon gebruikt worden.

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.