Cadeaubon

De Handelshart Herentals Cadeaubon is het ideale geschenk. Je kan met de bonnen aankopen doen in meer dan 190 winkels van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Er zijn bonnen van 5, 10, 20, 25 en 50 euro. Kies een bedrag en laat ze verpakken in een mooie geschenkverpakking. Je geeft niet alleen een cadeau aan iemand die je graag ziet, je steunt er ook de lokale handelaars mee.

Informatie voor consumenten

Informatie voor handelaars

 • Ik wil als handelaar cadeaubonnen ontvangen.

  Handelaars die de cadeaubonnen willen ontvangen van hun klanten, moeten zich hiervoor registreren. Dat kan via deze pagina. Eenmaal geregistreerd, nemen we je op in onze databank, ontvang je een validatiecode en kan je de bonnen ontvangen en valideren. Hoe je bonnen valideert, kan je hier terugvinden.

 • Kan ik als handelaar of bedrijf cadeaubonnen op factuur kopen?

  Ja, als ondernemer is het ook mogelijk om cadeaubonnen te kopen op factuur, bijvoorbeeld voor uw werknemers of zakenrelaties. Deze bestelling kan online gebeuren door dit formulier in te vullen. Dit kan enkel bij een minimumbedrag van €500.

 • Ik heb een Handelshart Herentals Cadeaucheque ontvangen. Wat doe ik nu?
  De procedure voor de inning en uitbetaling van Handelshart Herentals Cadeaucheques is als volgt:
  • Controleer de vervaldatum op de bon. Opgelet, de stad betaalt een bon niet meer uit drie maanden na de vervaldatum.
  • Je houdt het kleinste strookje van de bon bij voor de boekhouding.
  • Je brengt de bon binnen drie maanden na ontvangst binnen bij het stadsloket. Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag in de namiddag na afspraak. Klik hier om een afspraak te maken.
  • Je brengt het ingevulde ontvangstbewijs mee, dat je hier vindt.
  • De stad betaalt de bon eenmaal per maand uit. Als je de bon vóór de tiende dag van de maand binnenbrengt, dan ontvang je het geld nog dezelfde maand. Een bon die na de tiende dag van een maand afgegeven wordt, betaalt de stad de maand nadien uit.
  • Je kan de bonnen ook aangetekend opsturen naar het stadsbestuur. Je bent dan wel akkoord dat de telling door de stadsdiensten gebeurt en dat deze telling definitief is.

Bij deze handelaars kan de Handelshart cadeaubon gebruikt worden.

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.