Handelaar

Handelshart Herentals is een extern verzelfstandigd agentschap, een vzw waar handelaars, horecanten en stadsbestuur samenwerken om het handelsleven in Herentals, Morkhoven en Noorderwijk te ondersteunen en promoten.

Meer informatie over Handelshart Herentals

HH   mapje stadsloket kopie

Handelshart Herentals cadeaubon valideren

Heb je een Handelshart Herentals cadeaubon ontvangen? Ontdek hier hoe je de bon kan valideren!

Hoe cadeaubon valideren?
HH beeld01 cadeaucheques

Ontvang de Handelshart Herentals Cadeaubonnen

Registreer jouw zaak bij HandelsHart Herentals om de cadeaubonnen te kunnen ontvangen. Klanten kunnen deze bonnen online kopen en via jouw smartphone of tablet kunnen ze verzilverd worden.

Registreer jouw zaak
20201006 ProvAnt SIHV Herentals 01646 kopie

Ondernemersloket

Op het ondernemersloket van de stad vindt u alle informatie en formulieren die u nodig hebt voor uw zaak. U kunt er een zaak starten, een terras aanvragen, cadeaucheques bestellen, ... U vindt er ook een overzicht van nieuwsberichten en wegenwerken.

Ondernemersloket
factuur

Cadeaubonnen op factuur

Als ondernemer is het ook mogelijk om cadeaubonnen te kopen op factuur, bijvoorbeeld voor uw werknemers of zakenrelaties. Deze bestelling kan online gebeuren, klik op onderstaande button.

Bestel cadeaubonnen
cadeaucheque en hart

Inningsprocedure oude cadeaucheque

Heb je nog een oude Handelshart Herentals Cadeaucheque ontvangen? Dat kan, gezien deze nog tot 31 december 2022 in omloop zijn. De procedure voor de inning en uitbetaling van Handelshart Herentals Cadeaucheques vindt je terug via onderstaande link.
Procedure inning
winkel open

Nieuwe zaak?

Heeft u een nieuwe zaak geopend in Herentals? HandelsHart Herentals helpt Herentalse handelaars door het organiseren van events en promoties bij consumenten.

Ontdek wat HandelsHart Herentals voor u kan doen!

Meer informatie
Covid beschermmateriaal

Corona-maatregelen

Om onze lokale handelaars bij te staan in deze tijden, bieden we jullie graag up-to-date informatie over de corona-maatregelen. Vind hier de instructies en informatie over de maatregelen die handelaars moeten volgen.

Lees meer
Newsletter

Blijf op de hoogte

Wij houden jou op de hoogte van alle events, klein en groot, door middel van regelmatige nieuwsbrieven.

Inschrijven
Promotie handelaars

Promotie handelaars

Om de Herentalse handelaars zo goed mogelijk te promoten bij consumenten en in de kijker te zetten, gebruikt Handelshart Herentals verschillende communicatiekanalen. Zo promoten wij handelaars en events die in Herentals plaatsvinden via Facebook, Instagram, maandelijkse nieuwsbrieven, en komen de handelszaken ook op onze website.

Staat jouw zaak nog niet op onze website of moet er informatie aangepast worden? Laat het ons weten op info@handelshart.be.

Bestanden

Informatie

Gidsen voor corona-maatregelen, verslagen van vergaderingen, opnames van webinars en meer. Hier vind je verschillende soorten informatie die voor jou als handelaar handig kunnen zijn.

Lees meer
helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.