Handelaar

Handelshart Herentals is een extern verzelfstandigd agentschap, een vzw waar handelaars, horecanten en stadsbestuur samenwerken om het handelsleven in Herentals, Morkhoven en Noorderwijk te ondersteunen en promoten.

Meer informatie over Handelshart Herentals

winkel open

Nieuwe zaak?

Heeft u een nieuwe zaak geopend in Herentals? HandelsHart Herentals helpt Herentalse handelaars door het organiseren van events en promoties bij consumenten.

Ontdek wat HandelsHart Herentals voor u kan doen!

Meer informatie
Lakenhal en terrassen

Ondernemersloket

Op het ondernemersloket van de stad vindt u alle informatie en formulieren die u nodig hebt voor uw zaak. U kunt er een zaak starten, een terras aanvragen, uitbatingsvergunning aanvragen, bekijken welke panden in het kernwinkelgebied leegstaan,... U vindt er ook een overzicht van nieuwsberichten en wegenwerken.

Ondernemersloket
Vlaggen Handelshart v2

Afwijkingen op de verplichte wekelijkse sluitingsdag 2024

Zoals elk jaar hebben handelaars het recht om 15 weken per jaar een afwijking te verkrijgen op de wekelijkse sluitingsdag. Deze afwijkingen worden toegestaan in 15 periodes van één week zodat aan iedere handelaar gelijke kansen worden geboden om van dit recht te kunnen genieten.

Wenst u te weten in welke 15 weken van 2024 de wekelijkse sluitingsdag en de avondsluiting voor alle handelaars op het grondgebied Herentals, Noorderwijk en Morkhoven worden opgeheven? Klik op meer informatie.

Meer informatie
Newsletter

Blijft op de hoogte door de nieuwsbrief

Wij houden jou op de hoogte van alle events, klein en groot, door middel van regelmatige nieuwsbrieven.

Inschrijven voor nieuwsbrief
logo Handelshart Herentals v2

Wie is Handelshart?

Handelshart Herentals vzw is de vertegenwoordiger van alle lokale handelaars, horeca en diensten in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Deze vereniging wordt gedragen door een enthousiaste bestuursploeg van ondernemers uit alle deelgemeenten, binnen en buiten het kernwinkelgebied én uit de verschillende sectoren. Zij zorgen samen dan ook voor een goede en evenwichtige vertegenwoordiging.

Meer informatie
Promotie handelaars

Promotie handelaars

Om de Herentalse handelaars zo goed mogelijk te promoten bij consumenten en in de kijker te zetten, gebruikt Handelshart Herentals verschillende communicatiekanalen. Zo promoten wij handelaars en events die in Herentals plaatsvinden via Facebook, Instagram, maandelijkse nieuwsbrieven, en komen de handelszaken ook op onze website.

Website: www.handelshart.be/winkels

Staat jouw zaak nog niet op onze website of moet er informatie aangepast worden? Laat het ons weten op info@handelshart.be.

Sociale media: Facebook en Instagram

Wil je uw zaak promoten op het verhaal van Handelshart? Dan kan u Handelshart taggen in uw post, zodat wij uw post kunnen delen op ons verhaal.

HH beeld01 cadeaucheques

Ontvang de Handelshart Herentals Cadeaubonnen

Registreer jouw zaak bij HandelsHart Herentals om de cadeaubonnen te kunnen ontvangen. Klanten kunnen deze bonnen online kopen en via jouw smartphone of tablet kunnen ze verzilverd worden.

Registreer jouw zaak
HH   mapje stadsloket kopie

Handelshart Herentals cadeaubon valideren

Heb je een Handelshart Herentals cadeaubon ontvangen? Ontdek hier hoe je de bon kan valideren!

Hoe cadeaubon valideren?
factuur

Cadeaubonnen op factuur

Als ondernemer is het ook mogelijk om cadeaubonnen te kopen op factuur, bijvoorbeeld voor uw werknemers of zakenrelaties. Deze bestelling kan online gebeuren, klik op onderstaande button.

Bestel cadeaubonnen
Liever Lokaal

Eindejaarsactie "Liever Lokaal" 2023: Schrijf je in en doe mee!

Van 9 december 2023 tot en met 14 januari 2024 organiseert de provincie Antwerpen samen met de stad Herentals en nog andere steden/gemeenten de eindejaarsactie “Liever Lokaal”. Schrijf je in en neem deel!

Meer informatie
Bestanden

Verslagen van vergaderingen

Hier vind je verschillende informatie die voor jou als handelaar handig kunnen zijn.

Lees meer
helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.