Handelaar

Corona

Handelshart Herentals steunt horeca- en handelszaken! De handelszaken mochten de deuren een tijdje geleden al openen. Vanaf maandag 8 juni mogen ook de horecazaken opnieuw hongerige en dorstige klanten ontvangen. Om onze handelaars te steunen, biedt Handelshart de mogelijkheid om noodzakelijk materiaal in groep aan te kopen, gemakkelijk en voordelig. Van mondmaskers tot face shields, van handgels tot vloerstickers om mensen aan te sporen tot social distancing. Allemaal om de hygiëne in jouw handels- of horecazaak te garanderen. Wens je meer info? Wil je graag een bestelling plaatsen? Surf dan naar groepsaankoop. Samen garanderen we de hygiëne in jouw zaak! 

Voor de instructies naar de consumenten toe kan je hier de affiche downloaden en afdrukken. 

Opgelet horeca! Er zijn wijzingen aan de FAQ en andere aandachtspunten in verband met de Corona-maatregelen.

Om handelaars hier en daar verder te helpen, geven wij ook graag contactinformatie over mogelijke leveranciers. Deze informatie vind je terug op onze pagina met informatie voor de handelaar, samen met verslagen en andere informatie. Heb je nog vragen? Je kan terecht bij info@handelshart.be.

Informatie over de richtlijnen en voorzorgsmaatregelen voor de heropening jouw winkel, vind je terug in dit document. Voor horeca zaken vind je meer informatie via volgende link. Ook de verkeerssituatie zal tijdelijk aangepast worden. Meer informatie daarover vind je in dit persbericht.

Masker- en registratieplicht horeca vanaf 25/07/2020

Volgende documenten bieden informatie bij het opvolgen van de veiligheidsregels die gelden voor de horeca:

Webinars

Indien er in de toekomst nieuwe webinars komen, worden jullie hiervan op de hoogte gebracht via onze nieuwsbrief. Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. De presentaties en opnames van de voorbije webinars kan je hier terugvinden.

 

Blijf up-to-date

Staat je zaak op onze website, maar wens je iets te wijzigen? Neem dan contact op met Bart Lamers via mail (bart.lamers@outlook.com) of stuur je informatie door naar info@handelshart.be.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten die we vanuit Handelshart voor onze Herentals handelaars organiseren?

Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief voor handelaars!

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw email-adres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.


Sponsors

logo_herentals.svg
unizo-neteland.png
logo_dw.svg
logo-heylen.png
logo-beobank.png
logo-vansweevelt-v2.png
logo-kbc-v2.png
KEYMUSIC_logo.jpg