Auping Store Herentals

Auping-77.jpg

Auping Nights, Better Days; een energieke dag begint met goede nachtrust. Goede nachtrust begint met goed advies. Het kiezen van het juiste bed of de juiste matras doe je niet elke dag, de Auping adviseurs gelukkig wel. Ontdek in de Auping Store het volledige assortiment onder één dak en krijg professioneel slaapadvies van onze experten.

Ben je op zoek naar een nieuw bed, boxspring of een matras? Bij Auping vind je een breed assortiment om jouw slaapkamer in te richten volgens jouw persoonlijke stijl. Ons slaapcomfort aanbod bestaat uit bedden, boxsprings, matrassen en spiraalbodems. Daarnaast vind je in onze winkel ook slaapkamermeubelen zoals nachtkastjes, bedlampen en een ruim aanbod beddengoed.

De store staat garant voor een volledige Auping beleving, wat collectie en advies betreft. Kom snel langs om de winkel en de collectie te ontdekken!Auping Store beddenwinkel: Auping Nights, Better Days; een energieke dag begint met goede nachtrust. Goede nachtrust begint met goed advies. Het kiezen van het juiste bed of de juiste matras doe je niet elke dag, de Auping adviseurs gelukkig wel. Ontdek in de Auping Store het volledige assortiment onder één dak en krijg professioneel slaapadvies van onze experten.

 

Contact

Fraikinstraat 12 - 2200 Herentals
014 51 98 94
info@aupingstore-herentals.be
https://www.auping.com/nl-be/auping-store-herentals

Routebeschrijving


Openingsuren

Van dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur. 

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.