Hidrodoe

Beleving/educatie

Wij aanvaarden de digitale cadeaucheque

Wij aanvaarden Helemaal Herentals Kadocheques

hidrodoe1.jpg

Interactief waterdoecentrum, café met speeltuin en giftshop.

Beleef water in Hidrodoe!
Waterplezier voor groot en klein! Dat beleef je in Hidrodoe, het waterdoecentrum te Herentals. Hier moet je alles aanraken en alles uitproberen. Meer dan 120 doe-opstellingen staan op je te wachten, zowel binnen als buiten. En je wordt er nog slimmer van ook! Experimenteer er op los en ontdek hoe fantastisch water is.

 In de 3D filmzaal kan je genieten van de avonturen achter de keukenkraan van onze eigen held Spetter. Of verdwaal mee in de grote oceaan met Little Dolphin. Zal hij zijn moeder terugvinden? Geniet in deze kortfilm van de prachtigste onderwaterbeelden.

 Relaxen doe je in het Watercafé. Hier kan je terecht voor een drankje en een kleine snack. Voor de waterliefhebbers: voor 1,6 euro kan je de ganse dag water drinken à volonté. Schol!

 Zomer in Hidrodoe!
Word een duurzame held! Toon je behendigheid in de waterrun, vis plastic uit water, leef op grote of kleine voet, en toon uit welk hout je gemaakt bent. Deze zomer heeft Hidrodoe haar achtertuin omgebouwd tot een heus hindernissenparcours met tal van opdrachten voor de kleine  - of grote - helden. Laat zien wie je echt bent. De kleine helden kunnen zelfs op zoek gaan naar een echte schatkist.

Spetterfantastisch verjaardagsfeest
Ben je tussen 6 en 12 jaar? Boek dan je volgende verjaardagsfeest in Hidrodoe. Nodig minstens 7 vriendjes uit en kom je speurneus testen in Hidrodoe. Kraak de code en vind de schat. Beleef ondertussen een fantastische voor- of namiddag  in Hidrodoe. Je kan een feestje boeken op zon- en feestfagen en tijdens de schoolvakanties.

Contact

Haanheuvel 7 - 2200 Herentals
014 44 26 44
info@hidrodoe.be
https://www.hidrodoe.be/

Routebeschrijving

Online verkoop


Openingsuren

Van maandag tot zondag van 9  tot 17 uur (woensdag en zaterdag enkel in juli en augustus). 

 

Feestdagen open indien op openingsdag

Gesloten: 1 januari, Paasdag, eerste volledige week van september (ma tot zo), 24, 25 en 31 december.

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.