Nieuwe zaak?

Winkeliers, café-uitbaters en andere ondernemers zetten zich elke dag in zodat klanten gezellig kunnen winkelen, eten, drinken en genieten. Met Handelshart Herentals slaan lokale ondernemers en het stadsbestuur de handen in elkaar om het handelsleven in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven aantrekkelijk te maken.

Ondernemersloket

Als u een zaak begint in Herentals, dan neemt u best ook een kijkje op het ondernemersloket van de stad. Daar vindt u heel wat informatie en formulieren om uw zaak correct te starten.

Big 4

Elk jaar zijn er vier grote events die HandelsHart Herentals organiseert om consumenten naar de lokale zaken te trekken:

  • Lensteshopping
  • Zomershopping
  • Herfstshopping
  • Eindejaarsshopping/Winterlicht

Tussendoor worden er ook enkele shoppingdagen en andere kleinere events georganiseerd door HandelsHart die ook op onze communicatiekanalen gepromoot worden.

Cadeaubonnen

Zaken die geregistreerd zijn bij Handelshart Herentals. kunnen de Handelshart Herentals Cadeaubonnen innen. Deze bonnen worden regelmatig gepromoot en als prijs uitgegeven bij online wedstrijden.

Wil jij de cadeaubonnen kunnen innen? Registreer dan jouw zaak!

Zaken in de kijker zetten

Zaken die geregistreerd zijn, kunnen ook genieten van de promotie op de verschillende communicatiekanalen van HandelsHart Herentals zoals Facebook, Instagram, website, maandelijkse nieuwsbrief... Wij zetten jouw zaak in de kijker!

Staat je zaak niet op onze website of wens je iets te wijzigen? Neem dan contact op via mail en stuur je informatie door naar info@handelshart.be.

Blijf op de hoogte

Wij houden jou op de hoogte van alle events, klein en groot, door middel van regelmatige nieuwsbrieven. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Draag een steentje bij

Wil je niet enkel meedoen met events, maar ook zelf mee de events bepalen en organiseren? Laat het ons weten via info@handelshart.be en schrijf je in voor één van onze werkgroepen.

helemaal herentals

nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van wat er in Herentals gebeurt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We sturen op regelmatige basis mails over komende activiteiten.
Uw e-mailadres zal enkel voor deze mails gebruikt worden.